TOPIC

so sai para mim ,Runtime error ou Time limit exc

Bruno LS asked 2 years ago

so sai para mim Runtime error ou Time limit exceeded

o que esta de errado ???

#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
#include <string.h>
#include <ctype.h>

char frase[1000],letras_iniciais[1000];
int i;
int z=0;
int valores_inteiro_das_letras[1000],k=0;

int atual,proximo,soma=0;
int soma_ou_nao=0;

void pegando_primeira_letra_e_as_quevem_depois_do_espaco(){
  z=0;
   for(i=0;frase[i]!= '\0';i++){
        if(isspace(frase[i])){
            i++;
        }

        if(i==0 || ( frase[i-1] == ' '  && frase[i]!=' ' && frase[i]!= NULL)  ){
            letras_iniciais[z]= frase[i];
            z++;
        }

    }
   letras_iniciais[z]='\0';
  // printf("\n%s\n", letras_iniciais);
}

void colocando_tudo_em_minusculo(){
   for(i=0;i<z;i++){
        if(isupper(letras_iniciais[i])){
            letras_iniciais[i] = tolower(letras_iniciais[i]);
        }
     }
    //     printf("\n%s\n", letras_iniciais);

}

void representando_as_letras_em_numeros(){
    for(k=0;k<z;k++){
        valores_inteiro_das_letras[k]= letras_iniciais[k];

     }
   // for(k=0;k<z;k++) printf("%d ", valores_inteiro_das_letras[k]);

}

void somando_iguais_na_aliteracao(){

    for(atual=0,proximo=1; atual < z;proximo++){

        if(valores_inteiro_das_letras[atual] == valores_inteiro_das_letras[proximo]){
                soma_ou_nao++;
                if(soma_ou_nao==1) soma++;
        }else{
            atual = proximo;

            soma_ou_nao=0;
        }
    }

}

int main(){

while( (gets(frase))  != EOF ){

    pegando_primeira_letra_e_as_quevem_depois_do_espaco();

    colocando_tudo_em_minusculo();

    representando_as_letras_em_numeros();

    soma=0;
    soma_ou_nao=0;

    somando_iguais_na_aliteracao();

    printf("%d\n",soma);

}

return 0;
}

This topic has not been answered yet. Be the first!

Remember not post solutions. Your post may be reviewed by our moderators.